TÜRK KIZILAY’INA ÇİLEK MOBİLYA ÇALIŞANLARINDAN DESTEK – Şehrin Nabzı Haber
çilek mobilya çalışanlarından türk kızılayına destek
Genel

TÜRK KIZILAY’INA ÇİLEK MOBİLYA ÇALIŞANLARINDAN DESTEK

58Görüntüleme

Çilek Mobilya çalışanları Kızılay Kan Bağışına destek vererek yüzlerce kişinin mutluluğuna ortak oldular.

Türk Kızılay Bursa Şubesi ile koordine edilen kan bağışı, 27 Eylül Pazartesi günü İnegöl’deki Çilek Genel Müdürlük Merkezi ve Fabrikası’nda Çilek çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Sensiz Olmaz!

Türk Kızılay, kan stoklarında düşüşü önlemek amacıyla tüm değerli bağışçıları, bağış noktasına davet ettiğini duyurarak, “Sensiz Olmaz!” dedi. Çilek Mobilya çalışanları ise hayati önem taşıyan kan bağışçılığı konusundaki duyarlılıklarını büyük bir katılımla gösterdi. Kan bağışının ardından bağışçılara Kızılay tarafından mineral yönünden zengin maden suyu ve çikolatalı bisküvi, Çilek Mobilya tarafından da baklava ikramı yapıldı. Ardından çalışanların dinlenmeleri ve istirahat etmeleri sağlandı.

Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek “Türk Kızılay’ına kan bağışlarıyla destek veren tüm çalışanlarımıza gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Bundan sonra da belirli aralıklarla kan bağışı desteğinin devam edeceğini ve Çilek çalışanlarının katılım konusunda yine aynı hassasiyeti göstereceklerine yürekten inandığını belirtti.

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi