Suudi Arabistan’da idam cezası alan 15 yaşındaki çocuğu için turizm elçisi Messi’den yardım istediler – Şehrin Nabzı Haber
Dünya

Suudi Arabistan’da idam cezası alan 15 yaşındaki çocuğu için turizm elçisi Messi’den yardım istediler

59Görüntüleme

2017 yılında Suudi Arabistan’da devletin rejimine karşı gelme suçundan tutuklanarak idam cezasına çarptırılan 15 yaşındaki Muhammed Al Faraj’ın ailesi, ülkenin turizm elçisi olarak görev yapan süperstar Lionel Messi’den oğullarını kurtarması için yardım talep etti.

Suudi Arabistan’da idam cezası alan Muhammed Al Faraj’ın ailesi, oğullarının kurtarılması için çareyi ülkenin turizm elçisi Lionel Messi’de arıyor.

Messi’den Yardım İstediler

The Times’ın haberine göre Suudi Arabistan’da 15 yaşında tutuklanan Muhammed Al Faraj’ın ailesi, bu yıl ülkenin turizm elçisi olarak seçilen Arjantinli yıldız Lionel Messi’den oğulları için yardım talebinde bulundu.

F1 Pilotu Lewıs Hamılton’da Bahreynli Bir Çocuktan Mektup Almıştı

F1’in başarılı pilotlarından Lewis Hamilton da, Bahreyn’de idama mahkum edilen babanın çocuğundan yardım mektubu almıştı. 11 yaşındaki Ahmed Ramazan, Hamilton’ın yarış arabasının resmini çizdiği mektupta yardım çağrısında bulunarak “Lewis, lütfen babamı kurtar!” demişti.

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi