Sultanhanı İlçesinde Yakalanan Motosiklet Hırsızı Tutuklandı – Şehrin Nabzı Haber
AksarayBölgesel

Sultanhanı İlçesinde Yakalanan Motosiklet Hırsızı Tutuklandı

72Görüntüleme

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray İli Eskil İlçesi Güneşli Köyünden A.G. (17) isimli şahıs 04.09.2022 tarihinde Eskil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Eşmekaya Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulunarak, evinin önünde bıraktığı, kontak anahtarı üzerinde olan plakasız motosikletinin kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalınmış olduğunu beyan ederek ihbarda bulundu.

İhbarın alınmasını müteakip olaya derhal reaksiyon gösteren, Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişinin İ.A. (20) isimli şahıs olduğu tespit edildi ve şüpheli şahıs Sultanhanı İlçe merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahsın yapılan sorgulaması sonucu, çalınan motosiklet Aksaray merkezde sakladığı yerde bulunarak sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan İ.A. isimli şüpheli şahıs, adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalara gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edileceği yetkili mercilerle kamuoyuna duyuruldu.

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi