Sesten Rahatsız Olan Genç, Annesini Bıçaklayıp Babasını Dövdü! – Şehrin Nabzı Haber
Güncel

Sesten Rahatsız Olan Genç, Annesini Bıçaklayıp Babasını Dövdü!

64Görüntüleme

Adıyaman’da yaşanan olayda bir şahıs, yakınlarıyla telefonda görüşen annesini bıçakladı, babasına da şiddet uyguladı. Yaralı çiftin durumunun iyi olduğu belirlenirken, saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adana’da ikamet eden M.B., sabah saatlerinde yakınlarıyla telefonla görüşen annesi Hanım B.’ye (62) telefonu kapatmasını söyleyerek, çıkan sesten rahatsız olduğunu belirtti. Devam eden telefon görüşmesine sinirlenen M.B., eline aldığı bıçakla annesi Hanım B.’ye saldırdı.

Çiftin Durumu İyi

Annesini kalçasından bıçaklayan M.B., daha sonra araya giren babası Hacı Ali B.’yi (67) de darp etti. Çocukları tarafından uğradıkları saldırı sonucu yaralanan çiftin durumu, sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çifte müdahalede bulundu.

Gözaltına Alındı

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Hanım B. ile Hacı Ali B. çifti, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, anne ve babasına saldıran M.B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi