‘’ HADİ ORADAN ‘’ derler Adama – Şehrin Nabzı Haber
Köşe Yazıları

‘’ HADİ ORADAN ‘’ derler Adama

55Görüntüleme

Sabah sabah gözümüzü Sözcü Gazetesi ile açtık, akşamı da Sözcü ile kapatalım dedim. Madem herkes söyleyeceğini söyledi bende söylemek istedim gün bitmeden.

Aaahh Aksaray ah! Ah bu Aksaray’ı cümle âleme maskara eden hadsizler ahh! Haber yapacağız diye gönderdikleri haberin içeriğini bilmeden ulusala yelken açan sazanlar ahh! Siz kime olta attınız şimdi, iktidar partisinin Aksaray teşkilatına mı, yoksa geldiği gün bismillah deyip vatandaşla hemhal olan şehrin sevilen valisine mi?

 Siz kimi ulusala taşıyıp rezil ettiniz şimdi, şehre güzel işler yapmaya çalışan, proje proje diye şehirdeki tüm STK ları, tüm siyasi parti teşkilatlarını, tüm kurum müdür ve amirlerini en önemlisi vatandaşı dinleyen Sayın Valiyi mi, yoksa kendinizi mi?

Sahi siz nettiniz şimdi?

Halkın kalbine taht kurmuş bir Valiyi yine halkın sevgi zırhına korumaya aldınız farkında mısınız?

Siz gereksiz muhabbetlerle bir şehrin gündemini meşgul ettiniz koca gün boyunca ama tek destek bulamadınız farkında mısınız?

Siz bu şehri seviyor musunuz? Bu şehrin yolunda giderken durup da bir taşı yoldan kaldırıp kenara çektiniz mi hiç?

Siz kaç tuğlayı üst üste koyup bir duvar yaptınız bugüne kadar merak ettim. Ya da kaç yetimin elinden tuttunuz, yardıma ihtiyacı olan kaç öğrenci okuttunuz? Çocuğuna süt alamayan bir anneye süt almışlığınız var mı mesela? Bir Vali günde kaç saat çalışır haberiniz var mı peki?

Kısacası siz kimsiniz? Kime düşmansınız? Aksaray için ne yaptınız, ya da ne yapmaya çalıştınız? Bırakın bu ucuz ayak oyunlarını. İşinize bakın!

 Sizin ulusala haber diye servis ettiğiniz, gazetenin de gelen haberi araştırmadan habercilik diye yayınladığı şey var ya, vatandaş ona baktı ‘’ hadi oradan’’ dedi ve geçti! Koca Aksaray sizin sayenizde tek yürek oldu kenetlendi! Aferin size! Belki kendinize bir faydanız olmadı lakin bu sefer şehre bir faydanız oldu, bu şehrin ve makamlarının sahipsiz olmadığını cümle âleme gösterdiniz çarpıtma haberinizle. Bir daha ki sefere hem haberin mahiyetini iyi araştırın, hem de ulusal basına servis ettiğiniz haberde yer alan zatı muhteremlerin halkın arasında bilinen isimlerini değil de soy ağacındaki gerçek isimlerini öğrenip doğru servis edin.

Aksaray’ın bugün size verdiği cevap yeter sanırım, e o halde başınız önünüzde işinize bakın!

Hoşça Kalın, Dostça Kalın

Derya ÖZABA

Komşu Köyün Delisi

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi