"Zeynep Anne Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı"
Pençe-Kilit Harekâtı’nda 2023 yılında şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in annesi Zeynep Delen, Aksaray’da geçirdiği tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Aksaray’daki özel bir hastanede geçirdiği ameliyatların ardından yaşamını yitiren Zeynep Delen için, Somuncu Baba Külliyesi’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazının ardından, gözyaşları ve dualar eşliğinde Zeynep Delen’in naaşı, Somuncu Baba Mezarlığı’na defnedildi. Törene, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Zeynep Delen, evladını vatan uğruna şehit veren bir anne olarak, halkının kalbinde daima yaşayacak. Bizde Şehrin Nabzı Haber Ailesi olarak Zeynep Annemize Allah'tan rahmet dileriz. Mekanı Cennet Olsun.
Haber: Derya Özaba