AK PARTİ DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI – Şehrin Nabzı Haber
AksarayBölgeselSiyaset

AK PARTİ DARALTILMIŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

56Görüntüleme

AK Parti Aksaray Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezinde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Ortaköy İlçe Başkanı Zeki Baba, Sarıyahşi İlçe Başkanı Alim Eraslan, Ağaçören İlçe Başkanı Tahsin Köse, Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp, Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilatları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve AK Parti’de görev yapan teşkilat mensupları katıldı.

2023 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Aksaray İl Başkanı Altınsoy, “Önümüzde önemli bir seçim var. Tevazu, samimiyet ve gayretle, 2023’e kadar kapı kapı gece gündüz demeden çok çalışacağız. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. En önemlisi ise yaptığımız hizmetleri vatandaşımıza anlatacağız. 20 yıllık iktidarımızda çok büyük hizmetler yapıldı. Bunları tek tek anlatacağız. Cumhurbaşkanımızın arkasında dağ gibi durarak inanarak, güvenerek, çalışarak tüm seçimleri alacağız.”

20 yıldır bu aziz millete hizmetkar olmaktan başka gayesi olmayan AK Parti’nin 2023 seçimlerinde de başarılı olacağını vurgulayan Altınsoy, “Dünyada örneğine nadir rastlanır bir demokrasi başarısı ile milletine dönük siyaset geliştiren, milletimizin desteği ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere 19 yıldır bu aziz millete hizmetkar olmaktan başka gayesi olmayan AK Parti 2023 seçiminde de milletimizin teveccühü ile Devletin bekasını düşünen, milli ve yerli Cumhur ittifakımız ile hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Aksaray’da yapılması planlanan projelerin takipçisi olduklarını dile getiren Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Aksaray’a ilişkin bütün projelerin altında AK Parti’nin imzası var. Her zaman ki gibi birileri konuşacak ama AK Parti yapacak. Bizler tevazu, gayret, samimiyet ile çalışıp aziz milletimize kurduğumuz gönül köprülerinin bize verdiği sorumlulukla hareket edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de, göreve geldikleri günden bugüne Aksaray’da hayata geçirdiği projeler ve devam eden çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda ise AK Parti ailesine en çok üye kazandıran İl Başkan yardımcısı Hamza Bostan’a hediye taktim edilerek, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı soru cevap kısmı ile sona erdi.

Derya Özaba
Komşu Köyün Delisi